ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Ertuğrulgazi Ortaokulu

Mrt

Bugün, haksız düşman saldırılarına karşı neredeyse 300 bin askerimizi şehit verdiğimiz, ancak tarihe de altın harflerle “Çanakkale Geçilmez! “ sözünü yazdırdığımız  “Çanakkale Zaferi” mizin 109. yılını  anmaktayız. Tarih boyunca hiçbir millete nasip olmayan ve yüce Türk milletinin kahraman evlatlarınca verilen büyük bir mücadelenin adıdır Çanakkale. Bu bayrağın altında konuşabiliyorsak ve şu an hepimiz ciğerlerimize bu nefesi çekebiliyorsak unutmayacağız, birileri nefesini kaybettiği içindir. Biz bu özgürlüğü yaşıyoruz ve onun nereden geldiğini de iyi bilmeliyiz.

Şbt

Ertuğrulgazi Ortaokulu olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca “Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında”, “Gençlerin Hayali Bizlerin Vazifesi” sloganlarıyla organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Etkinliği'ne katıldık. Öğrencilerimiz kamu kurum ve kuruluşlarının uzman personeli ile yüz yüze iletişim kurma fırsatı yakaladı.

Şbt

Öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmak için "Verimli Ders Çalışma Teknikleri-2 Seminerleri" okul rehber öğretmenlerimiz tarafından yapılıyor. Bu sayede  öğrencilerimiz zamanı etkili kullanma ve başarılarını arttırma yollarını öğreniyor.

Kas

Güreşte ve bilek güreşinde derece yapan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.